Cégalapítás, tanácsadás

Díjmentes cégalapítás a lehető leggyorsabban, Budapest bármelyik ügyvédjével!

Ön a mi ügyfelünk amennyiben:

 A lehető leggyorsabban szeretne céget alapítani,

 Hogy mihamarabb számlaképes legyen

Elkezdhesse vállalkozása tevékenységét.

 Ha ezt a lehető legolcsóbban, azaz díjmentesen

 Szeretné élvezni a szolgáltatás minden előnyét de

 Trükkös apró betűs részek nélkül,

 Rejtett kötelezettségektől mentesen

 Nem akarja elszalasztani a lehetőséget,

 Hogy díjmentesen kipróbálhassa szolgáltatásunkat.

Ha ezek az elvárásai, akkor Ön a jó helyen jár!
Örülünk, hogy előre sikerült kitalálnunk a gondolatát.

Szeretné tudni, hogyan történik a díjmentes cégalapítás?


1. A lehető legtöbb információt biztosítjuk ahhoz, hogy megismerje a folyamatot, illetve, hogy elnyerjük a bizalmát. Hiszünk abban, hogy ez egy bizalmi szolgáltatás.

2. Ha az információk ismeretében döntött.

Akkor kérem hívja a 06 70 420 9751 számot.

A telefont én, Knirsch Olivér az iroda tulajdonosa fogom felvenni.

Ha esetleg késő este olvasná,
akkor kérjen másnap reggeli visszahívást ide kattintva.

3. Telefonon megbeszéljük a cég alapítás lépéseit  és azonnal el is indítjuk, hisz ez a lényeg, ezért hívott!

7 előny amit csak mi tudunk  biztosítani!

Díjmentes cégalapítás, több mint 15 éves tapasztalattal. Bízzon meg bennünket kft-je könyvelésével, cserébe átvállaljuk a kft alapítás teljes ügyvédi munkadíját!

Cégalapítás 48 órán belül: 4 ügyvédi irodával állunk kapcsolatban, hogy Önnek sürgős esetben 1 munkanapon belül tudjunk időpontot adni.

Díjmentes Székhelyszolgáltatás: Vegye igénybe székhelyszolgáltatásunkat, és az első 4 hónapban ezt (nettó 28 000 Ft értékben ) díjmentesen biztosítjuk!

Díjmentes Számvitel politika kidolgozása: A NAV által minden cég számára kötelezővé tett Számvitel politikát az Ön cégére szabottan ( 50 000 Ft értékben ) díjmentesen kidolgozzuk. (a számvitel politika hiányát a NAV akár 500 000 Ft. Bírsággal is büntetheti)

Díjmentes Adótanácsadás: Ügyfeleink minden negyedévben egy személyre ill. cégre szabott (30 000Ft. értékben) díjmentes adó és vállalkozásvezetési tanácsadásban részesülnek.

Kizárólag tapasztalt, proaktív, szakmailag és a kommunikáció terén is válogatott, illetve folyamatosan képzett könyvelőkkel dolgozunk. Az Ön anyagát kizárólag pénzügyminisztériumnál regisztrációval rendelkező, mérlegképes könyvelő kollégáink fogják könyvelni. A személyes kommunikációt az iroda tulajdonosai végzik. Nálunk nem fordulhat elő, hogy egy titkárnővel tud csak beszélni, vagy napokig nem ér el telefonon.

Társasági jogi szakjogász: Ügyvéd partnerünk kiváló társasági jogi szakjogász, aki kft-jét 100%-ig az Ön igényeinek megfelelően, hibátlan adminisztrációval, a lehető leggyorsabban bejegyezteti.

Díjmentes székhelyszolgáltatás?      
OK! De miért éri ez meg nekik?
Ez sem titok, elmondjuk. Mivel bízunk önben!

„Érdekünk, hogy Ön sikeres legyen!” ez a hitvallásunk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mi az Önök sikeres vállalkozásaiból élünk. Mi nem az államnak a NAV-nak dolgozunk, betartjuk az általuk hozott szabályokat, de nem az ő érdekeit képviseljük.

Szeretnénk, ha Ön kipróbálhatna minket, mivel hiszünk magunkban, mind szakmailag mind emberileg, ezért ennek a próbának az anyagi kockázatát nyugodt szívvel átvállaljuk.

Mert vállalkozásunkban nem szakbarbár könyvelők, hanem a számvitel-könyvelés  és a bérszámfejtés területén kívül a jogban, marketingben, a vállalkozásfejlesztésben is jártas kommunikatív emberek dolgoznak.

A díjmentes cégalapításhoz Ön könyvelési szerződést köt velünk, hűségnyilatkozat nélkül, amelyet Ön bármikor felmondhat, így semmilyen kockázatot nem vállal. A könyvelési együttműködés alapdíja  az első 3 hónapban csupán 25 000 Ft / hó.

A cégalapítást követően több olyan bejelentési kötelezettség, adóellenőrzési kockázat és adminisztratív feladat hárul Önre, amely miatt elengedhetetlen a frissen bejegyzett kft-k számára az azonnali könyvelői támogatás. Ezt kínáljuk Önnek ebben a hűségnyilatkozat nélküli, kedvezményes formában, hogy Ön arra koncentrálhasson ami a legfontosabbra: az új cége beindítására!

Gyakran felmerülő kérdések
a Díjmentes cégalapítással kapcsolatban:

Mennyi pénzel kell rendelkezni egy kft megalapításához?


Az ügyvédi munkadíjat teljes egészében átvállaljuk.  Ha székhelyszolgáltatásra is szüksége van, az első 4 hónapban  28.000 Ft értékben azt is díjmentesen biztosítjuk! A számvitel politika elkészítésére is szüksége lesz ezt 50 000 Ft értékben szintén díjmentesen biztosítjuk.
Ami költségre Önnek számítani kell, az egyrészt az bruttó 50.000 Ft illeték, amit  az államnak kell fizetni, illetve az első 2 havi könyvelési díj, nettó 50.000 Ft.
Tehát amit Önnek ténylegesen fizetnie kell az alapításkor, az  mindössze 100.000 Ft + egy nyilatkozat az 500 ezres törzstőke meglétéről.

Amennyiben 3 millió forintos törzstőkével szeretne céget alapítani, – mi ezt javasoljuk Önnek-de gondot jelent a töke elő teremtése akkor kérje segítségünket!

Kell e hűségidőt vállalnia?


Nem. Könywellő iroda vagyunk és nem mobil szolgáltató. Az ügyfeleink elégedettek velünk, ezért nem akarnak más könyvelő irodához átmenni. Sőt a partnereiknek is minket ajánlanak. Ön bármikor felbonthatja szerződését.

Mennyi idő alatt van bejegyezve a cég?


2012 márciusával megszűnt az azonnali cégbejegyzés, a papírokat 1-2 munkanap alatt elkészítjük a többi a cégbíróságon múlik, általában 1 héttel kell számolni.

Ki lehet, és ki nem lehet ügyvezető?


Nagykorú, cselekvőképes személy lehet ügyvezető, ha nem áll eltiltás hatálya alatt.
Nem lehet ügyvezető akit bíróság eltiltott, vagy aki ügyvezető / beltag / többségi tulajdonos volt olyan cégben, ami jelentős adótartozást halmozott fel, felfüggesztették az adószámát, vagy felszámoltak, és a felszámolás befejeltétől még nem telt el 5 év.

Milyen papírokra van szükség?


Az összes tulajdonos és alapító személyi igazolványára, lakcímkártyájára, adókártyájára, taj kártyájára, és a székhely tulajdonosai és haszonélvezői által 2 tanú előtt aláírt székhelyhasználatot engedélyező nyilatkozatra. (Ha igénybe veszi három hónapig ingyenes székhelyszolgáltatásunkat, akkor ezt biztosítjuk.)

OK! Akkor alapíthatunk Önnek díjmentesen egy kft-t?

Most már tudja kivel fog beszélni, de mit és hogyan kell megbeszélnünk?Hogyan zajlik egy ilyen beszélgetés?

Először is, ez egy garantáltan szakzsargon mentes telefonbeszélgetés lesz. Tiszteletben tartom, hogy Önnek ebben nincs még rutinja. Gondolom, a saját szakmájában van, ahhoz meg lehet, hogy én nem értek annyira. Ezért a célom az, hogy megértsük egymást, felvilágosítsam és nem az, hogy még jobban összezavarjam.

Megbeszéljük röviden, hogy milyen cégre lesz szüksége

Ha Ön is úgy tartja jónak, egyeztetünk egy időpontot és kap tőlünk egy:
személyre szabott díjmentes konzultációt az  induló cége adózásával és járulék fizetésével kapcsolatban

Ha SOS a cégalapítás, akkor rendkívül gyorsan kérünk Önnek egy időpontot az ügyvédtől az aláíráshoz

Ha a telefonhívás nem sikerült, mert nem tudtam felvenni akkor ugyanarról a számról vissza fogom Önt hívni maximum 2 órán belül.