Könyvelés

Tizenöt év könyvelés alatt kitapasztaltuk, hogy cégvezetőként  milyen könyvelő az akire szükséged van.

Velünk jobban jársz, mint a mesebeli aranyhallal, hiszen mi öt kívánságodat is teljesítjük!


 • Mosolyogva vállalja át helyetted a könyvelő az adminisztrációt és az egyéb bevallási kötelezettségekkel járó feladatokat. Levesszük rólad a nyomást!

 • Precízen számon tartjuk a bevallási és fizetési határidőket. Időben és stresszmentesen tájékoztatunk, vezetjük a könyvelésed. Ezzel átvállaljuk a rád háruló felelősséget!

 • Minden hónapban személyesen találkozol a könyvelőddel, melynek helyszínét te választod ki, lehet a te irodádban, műhelyedben, esetleg egy kávézóban, hogy átvegyük a papírokat és megbeszéljük a vállalkozásod problémáit. Ezzel időt szabadítunk fel a számodra!

 • Könyvelési anyagleadás non-stop! Ha erre sem érsz rá, akkor a 0-24 órás portaszolgálatunkon adhatod le a könyvelési anyagaidat. Nincs még egy ilyen könyvelő, aki ekkora időbeni függetlenséget biztosítana!

 • Időben, egyszerű, és közérthető módon  tájékoztatunk  a céged helyzetéről, vagy az új változásokról. Az adótanácsadás nem luxus többé a számodra. Elfelejtheted a pénzügyes halandzsát, a tanárnénis szigort, többé nem lesz ez a téma a második mondattól  követhetetlen és unalmas.

   

Ha precíz, de partnerként viselkedő és jó hangulatú könyvelőt keresel,
aki adótanácsadó is egyben akkor ide kattintva érdeklődj!

  Vagy hívj ezen a számon:  70 420 9751


Időzavarral küzdő vállalkozóknak segítünk:

 • Az ellenőrzésektől rettegsz?  

     Többé nem vagy egyedül, küldj a ringbe magad helyett egy tapasztaltkönyvelőt!

 • Nem érted a jogszabályokat? Nem tudod, vagy nem érted, hogyan járhatnál te is jól?

     Itt van végre egy könyvelő, aki a te nyelvedet beszéli!

 • Félsz a könyvelőváltástól? Nem tudod, mikor kellene megtenni?

     Segítünk, tedd meg most!

Nekünk nem okoz gondot, ha év közben kell átvenni egy ügyfelet. Nem okoz gondot, ha a régi könyvelőtől személyesen kell elkérni az anyagokat, vagy pótoltatni vele az elmaradt, hiányzó dolgokat.


De nézzük tételesen is, milyen szolgáltatást végez a könyvelő, aki Kft, Bt, egyesület, vagy alapítvány könyvelését vállalja!


Könyvelőként a számviteli feladataid teljes körű ellátását átvállaljuk:

az egyszeres és kettős könyvvitel vezetését,
az adó- és járulék bevallások készítését és beadását,
képviselünk a hatóságok előtt,
folyamatos adótanácsadást végzünk

Tapasztalt könyvelő kalauzol a változó jogi útvesztőben a céged nagyobb biztonsága érdekében:

követjük helyetted a törvényváltozásokat,

folyamatosan keressük számodra az adó-optimalizálási lehetőségeket

10 biztos érv a könyvelési szolgáltatásunkat választók számára.

Kerüld el a könyvelőválasztás során felmerülő problémákat, és bízz meg minket a könyveléseddel,  könywellő garanciával! Fordítsd a saját javadra a 15 éves tapasztalatunkat, amit több mint száz vállalkozás precíz, naprakész könyvelése során szereztünk meg.


10x-es könywellési garanciánk ezt nyújtja neked:

1. Precizitási garancia:
A könyvelési anyagokat az átadás-átvételt követően a számviteli törvény előírásainak megfelelően tároljuk és könyveljük.
A bizonylatokon szereplő adatok rögzítése során keletkező hibákért anyagi garanciát vállalunk.
A bizonylatokat a tárgyévet követő májusig hiánytalanul megőrizzük.

Abevallásokat időben és hibátlanul elkészítjük, azokat az ügyfélkapun keresztül beküldjük.
Avállalkozást érintő fizetési kötelezettségekről hiánytalanul tájékoztatunk.

2. Szaktudás garancia:
Anyagod könyvelése során az irodánk összes dolgozója a legjobb szaktudása szerint végzi a munkáját. Folyamatosan tovább képezzük magunkat. Nem csak a kötelező mérlegképes oktatásokon veszünk részt, hanem évente legalább 2 további szakmai továbbképzésen jelen vagyunk. Tudásunkat nem csak a számvitel és az adótörvények körében bővítjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a szervezetépítési, pénzügyi tervezői és marketing képzésre.  A megszerzett tudás átadását magunkra nézve kötelezőnek tartjuk. Folyamatosan bővítjük pénzügyi és számviteli tudásod szintjét is.

3. Odafigyelési garancia:
Folyamatos személyes odafigyelést biztosítunk minden ügyfelünk részére. Minden vállalkozás egyedi, ezért is kell rájuk odafigyelni. Rendszeres személyes konzultációkat biztosítunk az adózási, bérszámfejtési, számviteli problémák megbeszélésére, áthidalására. Személyre szabott tanácsokat tudunk adni a vállalkozásával kapcsolatban, ebben segítségünkre vannak az üzleti élet legjobb szakértői.

4. Naprakészség garancia:

Naprakészen figyeljük a jogszabályi változásokat, nyitottak vagyunk a szakmai kiskapuk átvételére, kigondolására. Folyamatosan követjük a gazdaságot érintő közgazdasági és számviteli kérdéseket.

5. Gyorsasági garancia:
Gyorsabb tájékoztatást fogsz kapni mint amihez idáig szoktál. Korrekten definiált határidőkkel dolgozunk. Elkérhetőek vagyunk. Minél gyorsabban teljesítjük ügyfeleink kérését annál hatékonyabb a vállalkozásunk, annál több szabadidő jut magunkra. Közös az érdekünk, a lehető leggyorsabban elvégezni az adott feladatot.

6. Ötletességi garancia:
Mindig azon jár az agyunk, hogy hogyan lehet a legoptimálisabb adózás utáni eredményt elérni. Nem csak könyvelőként, hanem több vállalkozás tulajdonosaként is tesszük ezt. Segítünk abban, hogy a jogszabályi kereteket betartva mind több privát költséget szerepeltessünk a vállalkozásodban. Folyamatosan segítjük a munkaerő gazdálkodását, az aktuális lehetőségek szerint minimalizáljuk a járulék terheket.

7. Proaktivítás garancia:
Előrelátó, felelősségteljes, szolgáltatást fogsz kapni. Automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló folyamatok fogják segíteni a vállalkozásod. Önmagunkért felelősséget vállalóan cselekszünk minden esetben.

8. Együttműködési garancia:
Cégvezetőként idáig úgy érezhetted, hogy egyedül vagy. Minden esetben együttműködésre törekszünk. Folyamatosan együtt gondolkodunk önnel, közösen próbáljuk megelőzni a problémák kialakulását, és a már meglévők kiküszöbölését. Információ szolgáltatással fogjuk elősegíteni döntéseid.

9. Tájékozottsági garancia:
Kapcsolatot tartunk pályázatíró, tőkebevonással és banki hitelekkel foglalkozó szakemberekkel. Több rangos üzleti közösségnek vagyunk tagjai. A megszerzett információkról rendszeres tájékoztatást biztosítunk minden ügyfelünknek.

10. Árgarancia:

Az árainkat garantáljuk, a szerződésben rögzített feltételek mellett. Nincsenek rejtett költségek, nincs kisbetűs rész. A legjobb ár-érték arányos szolgáltatást fogod kapni tőlünk.

Várjuk megkeresésed, ajánlatkérésed, ha a 10x-es könyvellő garancia mellett szeretnéd megbízni irodánkat céged könyvelésével. Személyesen a könywellő iroda tulajdonosától tájékozódhatsz  minden felmerülő apró részletről, legyen az a könyveléssel, bérszámfejtéssel, vagy adótanácsadással kapcsolatos.

 

 

5 apró trükk, amivel biztosítani tudjuk a fenti garanciákat:

 • Kizárólag szakképzett, mérlegképes végzettséggel rendelkező kollégákkal dolgozunk. Akik legalább évi 2 szakmai továbbképzésen vesznek részt.

 

 • Csak a legjobb szakmai előadók által tartott képzéseken veszünk részt. A legrangosabb szakmai információs portálok és szaklapok előfizetői vagyunk.

 

 • A könyvelést a legmodernebb hardveres és szoftveres háttérrel végezzük.

                                                         

 • Minden számítást és bevallást ellenőrzünk beküldés előtt.

 

 • 18 éve foglalkozunk vállalkozások könyvelésével, 18 éve ugyan azt a betétitársaságot használjuk, 18 éve a teljes vagyonunkkal felelünk a munkánkért. vállalkozásunk nagykorúsága felelősséget jelent a számunkra.

 

Ide kattintva megszabadulhatsz a nyomasztó felelősségtől!

Vagy hívj ezen a számon:  70 420 9751


Fontosnak tartjuk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink számára ne maradjon megválaszolatlan kérdés,  vagy hiányos információ.
A lenti linkre kattintva teheted fel kérdésedet, melyre 24 órán belül válaszolunk.

 

Kérdésed van? Ide kattintva tedd fel!

Vagy hívj ezen a számon:  70 420 9751