fbpx

Kérj visszahívást!

Ha precíz, de partnerként viselkedő, jó hangulatú könyvelőt keresel, aki adótanácsadó is egyben, kérj visszahívást!
Budapesten házhoz megyünk!

Az egyes társaságokról készülő pénzügyi beszámolók hitelességének vizsgálatát jelenti. Célja, hogy a tulajdonosok, hitelezők, továbbá az adóhatóságok, valamint a potenciális befektetők is valós és megbízható információk alapján hozhassák meg üzleti döntéseiket. Könyvvizsgáló partnereink független, szakmai véleményt alkotnak a magyar előírások és a nemzetközi vagy az adott ország előírásai szerint készített pénzügyi kimutatások megbízhatóságáról. Cégvezetőként az ellenőrzésen túl szükséged van építő tanácsokra is, a szakembereink a legjobb tudásuk, tapasztalatuk birtokában segítenek neked.Mindig a számodra legkedvezőbb probléma orientált megközelítést szem előtt tartva.

Könyvvizsgálati szolgáltatásaink:

Te, nem csak egy ügyfél vagy, hanem az üzleti partnerünk!

Nálunk soha sem egy recepcióssal, vagy asszisztenssel fogsz tárgyalni. De miért is higgyem el ezt? Ki az a Knirsch Olivér vagy a Knirschné Edina, miért hallgassak rájuk bérszámfejtéssel kapcsolatban? Mindketten nagy gyakorlattal rendelkezünk a vállalkozások működtetése és a munkajogi problémáinak terén. Több mint 18 éve vagyunk munkaadók, ez alatt a 18 év alatt csak a saját vállalkozásainkban majdnem 100 alkalmazottal volt dolgunk. Az ügyfeleinknél több min ezer munkavállaló fordult meg ennyi idő alatt. Van víziónk és küldetésünk! A cégkódexünk mottójául ezt az a gondolatot választottuk: „Őszintén éreztetni a másik emberrel, hogy fontos!”
Hívj most

Cégünkről

Az Opticont könyvelőiroda 3-5 fő feletti cégek, kft-k, alapítványok, egyesületek költséghatékony, korrekt és precíz gazdasági partnere. Mottónk, hogy maradjon nálad több legálisan.