Az Opticont könyvelőiroda előnyei – Miért pont mi?

Vállalkozz stressz nélkül, bízd a háttérmunkát egy jó könyvelőcsapatra!

Tudjuk a megoldást ha:

  • Ha nem érdekel a könyvelés, az adminisztráció,
  • Nyakadon a határidő, a papírok belepik az életedet
  • Szeretnél jobban gazdálkodni a bevételeddel

Ideális ügyfelünk az, aki fejlődni, fejleszteni szeretne

Az adóbevallási időszak többé nem krízishelyzet és nem probléma

A papírmunka nehezét, a kínos kis részleteket is pontosan vezetjük

Az érthetetlenül írt szabályokat érthetővé tesszük a mindennapok szintjén is


Kft. könyvelés, bt. könyvelés, sportegyesület, alapítvány könyvelés, bérszámfejtés.

A könyvelőiroda munkatársai már sok sikertörténetnek voltak részesei, sok mindent láttunk, tapasztaltunk, megoldottunk, és sok hullámvölgyön is átsegítettük ügyfeleinket

Más könyvelő irodákkal ellentétben, mi Budapest területén vállaljuk a kiszállást, így a saját irodádban adhatod át a könyvelési anyagokat, így időt és energiát spórolunk meg Neked! Könyvelőirodánk alkalmazkodik a munkastílusodhoz, így hatékonyabban, kényelmesebben tudod intézni az ügyeidet.

Szállj ki a mókuskerékből, és foglalkozz azzal, amihez jobban értesz, amit szeretsz csinálni, ami a nagy pénzt hozza!

Itt az idő, hogy precíz, együttműködő, és megértő könyvelő dolgozzon neked!

Időben tudd mennyi az adó és számodra is kedvező mértékű legyen.

Legyen rendben a bérszámfejtés és minden adóbevallás menjen be időben.

video_screenvideo_screen
 

Ha hajlamos vagy halogatni, vagy elfeledkezni dolgokról, akkor könyvelőirodánk segít, hogy mindig naprakész legyél!


Budapesten házhoz megyünk!

 

06(70)420-9751


A könyvelő érted van, és szolgáltat


Ideje könyvelőt váltanod, ha úgy érzed, nem a te szekered tolja

Ha az adóbírságot is kellett már fizetnek miatta

Ha megrendült a bizalmad és összezavarodtál


Fontosnak tartjuk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink számára ne maradjon megválaszolatlan kérdés, vagy hiányos információ.


Ha kérdezni szeretnél, kattints ide

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk!

Vagy érdeklődj ezen a számon: 70 420 9751

 

Könyvelés 6 ok - garanciával

1. Precizitási garancia:

A könyvelési anyagokat az átadás-átvételt követően a számviteli törvény előírásainak megfelelően tároljuk és könyveljük.Anyagi garanciát vállalunk a bizonylatokon szereplő adatok rögzítése során keletkező hibákért. A bizonylatokat tárgyévet követő júniusig hiánytalanul megőrizzük. A bevallásokat időben és hibátlanul elkészítjük, azokat az ügyfélkapun keresztül beküldjük. A vállalkozást érintő fizetési kötelezettségekről hiánytalanul tájékoztatunk.

2. Szaktudás garancia:

Az irodánk összes dolgozója a legjobb szaktudása szerint végzi a munkáját, a mi felügyeletünk mellett. Nem csak a kötelező mérlegképes oktatásokon veszünk részt, hanem évente legalább 2 további szakmai továbbképzésen jelen vagyunk. Tudásunkat nem csak a számvitel és az adótörvények körében bővítjük, szervezetépítési, pénzügyi tervezői és marketing képzéseken is részt veszünk. A megszerzett tudás átadását magunkra nézve kötelezőnek tartjuk. Folyamatosan bővítjük a pénzügyi és számviteli ismereteidet.

3. Odafigyelési garancia:

Folyamatos személyes odafigyelést biztosítunk minden ügyfelünk részére. Minden vállalkozás egyedi, ezért is kell rájuk odafigyelni. Rendszeres személyes konzultációkat biztosítunk az adózási, bérszámfejtési, számviteli problémák megbeszélésére, áthidalására. Személyre szabott tanácsokat tudunk adni a vállalkozásoddal kapcsolatban, ebben segítségünkre vannak az üzleti élet legjobb szakértői.

4. Naprakészség garancia:

Naprakészen figyeljük a jogszabályi változásokat, nyitottak vagyunk a szakmai kiskapuk átvételére, kigondolására. Naprakészek vagyunk a gazdaságot érintő közgazdasági és számviteli kérdésekben. Naprakészen tájékoztatunk az aktuális kötelezettségekről és a vállalkozást érintő változásokról.

5. Gyorsaság garancia:

Gyorsabb tájékoztatást fogsz kapni mint amihez idáig szoktál. Korrekten definiált határidőkkel dolgozunk. Mindig elérhetőek vagyunk. Közös az érdekünk, a lehető leggyorsabban elvégezni az adott feladatot. Minél gyorsabban teljesítjük ügyfeleink kérését annál hatékonyabb a vállalkozásunk, annál több szabadidő jut magunkra.

6. Ötleteségi garancia:

Mindig azon jár az agyunk, hogy lehet a legoptimálisabb adózás utáni eredményt elérni. Nem csak könyvelőként, hanem több vállalkozás tulajdonosaként is tesszük ezt. Segítünk abban, hogy a jogszabályi kereteket betartva mind több privát költséget szerepeltessünk a vállalkozásában. Folyamatosan segítjük a munkaerő gazdálkodását, az aktuális lehetőségek szerint minimalizáljuk a járulék terheket.