fbpx

Kérj visszahívást!

Ha precíz, de partnerként viselkedő, jó hangulatú könyvelőt keresel, aki adótanácsadó is egyben, kérj visszahívást!
Budapesten házhoz megyünk!

A bérszámfejtés tevékenységünk a standard a bérszámfejtés szolgáltatás esetén a következőket foglalja magába:

Bérszámfejtés, amivel mindenki elégedett lesz.

50 fő alatti cégeknek mindenképpen megéri kiszervezni
Munkaidő nyilvántartások könyvelése, túlórák elszámolása Táppénz, GYES, bérpótlékok, jóváírások Adók, SZJA, járulékok pontos vezetése, adóbevallások készítése Cafeteria elszámolások, nyilvántartások Könyvelőirodaként tudjuk: a vállalkozások legnagyobb értékei a dolgozó, alkotó emberek! A cégkódexünk mottójául ezt az a gondolatot választottuk: „Őszintén éreztetni a másik emberrel, hogy fontos!”

Te, nem csak egy ügyfél vagy, hanem az üzleti partnerünk!

Nálunk soha sem egy recepcióssal, vagy asszisztenssel fogsz tárgyalni. De miért is higgyem el ezt? Ki az a Knirsch Olivér vagy a Knirschné Edina, miért hallgassak rájuk bérszámfejtéssel kapcsolatban? Mindketten nagy gyakorlattal rendelkezünk a vállalkozások működtetése és a munkajogi problémáinak terén. Több mint 18 éve vagyunk munkaadók, ez alatt a 18 év alatt csak a saját vállalkozásainkban majdnem 100 alkalmazottal volt dolgunk. Az ügyfeleinknél több min ezer munkavállaló fordult meg ennyi idő alatt. Van víziónk és küldetésünk! A cégkódexünk mottójául ezt az a gondolatot választottuk: „Őszintén éreztetni a másik emberrel, hogy fontos!”
Hívj most

Cégünkről

Az Opticont könyvelőiroda 3-5 fő feletti cégek, kft-k, alapítványok, egyesületek költséghatékony, korrekt és precíz gazdasági partnere. Mottónk, hogy maradjon nálad több legálisan.