fbpx

Kérj visszahívást!

Ha precíz, de partnerként viselkedő, jó hangulatú könyvelőt keresel, aki adótanácsadó is egyben, kérj visszahívást!
Budapesten házhoz megyünk!

Szeretnél érthető és akár azonnal hasznosítható tippekket?

Egy jó könyvelő feladata az, hogy segítsen megtalálni hosszabb és rövidebb távon is a legjobb módszereket Mivel mi is vállalkozók vagyunk, a problémáid nem létidegenek a számunkra.
Felejtsd el az érthetetlen jogszabályokat,és a bonyolult értelmezgetéseket! Nyugi akik írják, néha még ők sem igazán értik. De vélelmezni és jól értelmezni, az gyakran két dolog. Ezért van szükséged az adótanácsadás szolgáltatásunkra. Mi nem nagy szervezetek lassú reagálásában dolgozunk, mivel tudjuk, hogy egy rossz, vagy rossz időben hozott lépés egy egzisztencia megingása is lehet. Ne juss el idáig!

Mikor kérd adótanácsadás szolgáltatásunkat ?

Ha betelt a pohár könyvelőddel kapcsolatban

Ha rájöttél, hogy az ismerősök, barátok és a család tanácsai nem védenek meg a NAV-tól

Ha a céged nagyobb annál, hogy a “hasitasi nem kér kódot” üzleti modellt kövesd

Miben tudunk segíteni?

Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink a lehető legkevesebb adót fizessék meg, ezért személyre szabottan a vállalkozás sajátosságait is figyelembe véve alakítjuk ki az adózási feltételeket.

Te, nem csak egy ügyfél vagy, hanem az üzleti partnerünk!

Nálunk soha sem egy recepcióssal, vagy asszisztenssel fogsz tárgyalni. De miért is higgyem el ezt? Ki az a Knirsch Olivér vagy a Knirschné Edina, miért hallgassak rájuk bérszámfejtéssel kapcsolatban? Mindketten nagy gyakorlattal rendelkezünk a vállalkozások működtetése és a munkajogi problémáinak terén. Több mint 18 éve vagyunk munkaadók, ez alatt a 18 év alatt csak a saját vállalkozásainkban majdnem 100 alkalmazottal volt dolgunk. Az ügyfeleinknél több min ezer munkavállaló fordult meg ennyi idő alatt. Van víziónk és küldetésünk! A cégkódexünk mottójául ezt az a gondolatot választottuk: „Őszintén éreztetni a másik emberrel, hogy fontos!”
Hívj most

Cégünkről

Az Opticont könyvelőiroda 3-5 fő feletti cégek, kft-k, alapítványok, egyesületek költséghatékony, korrekt és precíz gazdasági partnere. Mottónk, hogy maradjon nálad több legálisan.