fbpx

Kérj visszahívást!

Ha precíz, de partnerként viselkedő, jó hangulatú könyvelőt keresel, aki adótanácsadó is egyben, kérj visszahívást!
Budapesten házhoz megyünk!

Online számlázót és vállalatirányítási rendszert biztosítunk az ügyfeleinknek

Minden benne van, amire szükséged lehet a céged irányításához..
Az általunk biztosított online vállalatirányítási rendszer, egy nagyszerűen skálázható integrált rendszer, ami bármilyen cégmérethez könnyen alkalmazkodik.

A legkorszerűbb irányítási eszközök alkalmazása régen a nagyvállalatok privilégiuma volt. Ezen változtunk most! Mindenki számára elérhetővé válik a professzionális tudás, kedvező áron. Minden cég a saját integrált rendszerét tetszőlegesen összeállíthatja, és nem kell olyan modulokat megvásárolnia, amire nincs szüksége.

Nézd meg, hogy a Dimension-ben található integrált modulok mire képesek. Meg fogsz lepődni, hogy a rendszer milyen sok különlegességet tartalmaz és mennyire egyszerűen kezelhető.

Te, nem csak egy ügyfél vagy, hanem az üzleti partnerünk!

Nálunk soha sem egy recepcióssal, vagy asszisztenssel fogsz tárgyalni. De miért is higgyem el ezt? Ki az a Knirsch Olivér vagy a Knirschné Edina, miért hallgassak rájuk bérszámfejtéssel kapcsolatban? Mindketten nagy gyakorlattal rendelkezünk a vállalkozások működtetése és a munkajogi problémáinak terén. Több mint 18 éve vagyunk munkaadók, ez alatt a 18 év alatt csak a saját vállalkozásainkban majdnem 100 alkalmazottal volt dolgunk. Az ügyfeleinknél több min ezer munkavállaló fordult meg ennyi idő alatt. Van víziónk és küldetésünk! A cégkódexünk mottójául ezt az a gondolatot választottuk: „Őszintén éreztetni a másik emberrel, hogy fontos!”
Hívj most