fbpx

Minden szolgáltatásunk

Könyvelés

Online könyvelés

E könyvelés

Bérszámfejtés

Adótanácsadás

Cégalapítás

Kérj visszahívást!

Ha precíz, de partnerként viselkedő, jó hangulatú könyvelőt keresel, aki adótanácsadó is egyben, kérj visszahívást!
Budapesten házhoz megyünk!

Online számlázót és vállalatirányítási rendszert biztosítunk az ügyfeleinknek

Minden benne van, amire szükséged lehet a céged irányításához..
Az általunk biztosított online vállalatirányítási rendszer, egy nagyszerűen skálázható integrált rendszer, ami bármilyen cégmérethez könnyen alkalmazkodik.

A legkorszerűbb irányítási eszközök alkalmazása régen a nagyvállalatok privilégiuma volt. Ezen változtunk most! Mindenki számára elérhetővé válik a professzionális tudás, kedvező áron. Minden cég a saját integrált rendszerét tetszőlegesen összeállíthatja, és nem kell olyan modulokat megvásárolnia, amire nincs szüksége.

Nézd meg, hogy a Dimension-ben található integrált modulok mire képesek. Meg fogsz lepődni, hogy a rendszer milyen sok különlegességet tartalmaz és mennyire egyszerűen kezelhető.

Te, nem csak egy ügyfél vagy, hanem az üzleti partnerünk!

Nálunk soha sem egy recepcióssal, vagy asszisztenssel fogsz tárgyalni. De miért is higgyem el ezt? Ki az a Knirsch Olivér vagy a Knirschné Edina, miért hallgassak rájuk bérszámfejtéssel kapcsolatban? Mindketten nagy gyakorlattal rendelkezünk a vállalkozások működtetése és a munkajogi problémáinak terén. Több mint 18 éve vagyunk munkaadók, ez alatt a 18 év alatt csak a saját vállalkozásainkban majdnem 100 alkalmazottal volt dolgunk. Az ügyfeleinknél több min ezer munkavállaló fordult meg ennyi idő alatt. Van víziónk és küldetésünk! A cégkódexünk mottójául ezt az a gondolatot választottuk: „Őszintén éreztetni a másik emberrel, hogy fontos!”
Hívj most

Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba! Sokszor és sok helyen lehet olvasni az online könyvelésről.
Úgy látszik még sem tiszta mindenki számára mi is ez valójában, és itt nem csak a vállalkozókra gondolok, hanem a szolgáltatókra is.Mit is jelent ez valójában, kinek és miért hasznos az online könyvelés?
Mit jelent valójában az online könyvelés?

A vállalkozó a számláit a lehető legegyszerűbb módon, digitalizált formában juttatja el a könyvelést végző személynek.

legegyszerűbb mód alatt azt kell érteni, hogy beteszi az irodájában található ipari teljesítményű nyomtató-fénymásoló-szkenner gépbe. (ilyen berendezést havi nettó 6900 forinttól tud nálunk bérelni) Beállítja az egyenkénti lap beolvasás funkciót illetve azt a mail címet ahova a számlákat el szeretné küldeni. Ez nagyjából egy perc alatt megoldható. A szkenner percenként 20 oldalt tud beolvasni, azaz egy átlagos napi 10-20 számla forgalmú cégnél ez a folyamat maximum 3 percet kell, hogy igénybe vegyen. Ha hetente küldik akkor heti max 15 percet. A folyamat végén a számlák már is a könyvelőnél vannak. Ha nincs ilyn nagy teljesítményű gépe, akkor a kisebb teljesítményű asztali szkenner is megfelel a célnak de lényegesen több időt fog igénybe venni, ezért javasoljuk egy ipari gép bérlését, ezzel a nyomtatási költsége is le tud csökkeni 2 Ft/lapra.
Az átküldött számla mennyiséget az online könyvelés technológiájával 24-48 órán belül felkönyvelik. Az ön cégének az így aktualizált adatait egy internetes felületen a saját jelszóval védett fiókjában tudja megtekinteni. Mivel a felület internetes így bárhonnan, bármikor elérhető okos telefonon, tableten, notbookon keresztül. A bankszámla kivonatát automatikusan le tudja kérni a könyvelő, amennyiben betekintési hozzáférést biztosít a számára.

A cégével kapcsolatos minden fontos információt naprakészen el tud érni.

De mik is ezek az információk?:

• a vevők listája

• a ki nem fizetett vevő számlák listája korosítva (lejárati dátum szerint kategorizálva)
• a szállítók listája
• a ki nem fizetett szállítók listája korosítva (lejárati dátum szerint kategorizálva)
• az aktuális cashflow kimutatás (a várható bevételek és kiadások időrendben, a mindenkor rendelkezésre álló pénzeszközök)
• az aktuális ÁFA és pénztár egyenleg
Miért jó ez Önnek?
Az online könyvelés segítségével:

Mennyivel kerül ez többe?

Semmivel, legalább is a mi irodánknál.

Az online könyvelés szükségtelenné teszi a személyes kapcsolattartást?

Természetesen nem, csak hatékonyabbá teszi. Nem azért kell a könyvelőjével találkoznia, hogy átadja a számla kupacot, hanem azért, hogy adótanácsokat, költségcsökkentő ötleteket, vállalkozásszervezési segítséget kapjon tőle!

Mi nem online könyvelés?

Amikor a könyvelő iroda megpróbálja rábeszélni önt arra, hogy egy internetes felületen saját maga rögzítse be a számlák összes adatát. Ők pedig a „megfelelő helyre bekönyvelik és elkészítik a bevallást”.

Ez szerintem átverés.

Önnek nem az a dolga hogy számlákat rögzítsen, és a könyvelő keze alá dolgozzon.
Önnek az a dolga, hogy vállalkozzon, céget építsen, profitot termeljen.
Az online könyvelés dolga az, hogy az Ön keze alá dolgozzon, ezzel is támogassa a vállalkozása irányítását.